duminică, 12 octombrie 2014

Bucle par scurt



Crezi ca parul tau scurt nu se intelege cu buclele?Te inseli, pentru ca iti voi atasa aici cateva poze cu bucle pentru par scurt, care te vor convinge ca te inseli. Da, poti opta chiar si pentru bucle mari, aici e un pic mai complicat, dar se poate. Tu poti alege bucle mici sau medii, si cele mai interesante, mi se par buclele lejere pe un par scurt. Adica nu cele elegante, foarte stranse. Nu stiu de ce, cele din urma ma fac sa stramb un pic din nas.

Dar tu poti alege bucle cochete pe un par scurt, si de aceea iti ofer niste modele de inspiratie mai jos. Eu personal le prefer pe cele mici spre mediu, ma duc cu gandul la un par ondulat natural, cu care nu am fost inzestrata din pacate. Dar acum, se poate realiza orice fel de coafura, daca mergi la un salon bun. Bineinteles, rezultate se pot obtine si acasa, dar s-ar putea sa ai si suprize.

Iata, ca te convingi, cateva bucle frumoase pentru parul scurt, cu siguranta o sa-ti schimbi parerea. Iar pentru cele care aveti onduleuri naturale, folositi produse pentru definire, nu lasati o asemenea resursa nefolosita.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu