joi, 13 martie 2014

O scurta descriere pe blogul meu de tunsori



In primul, vreau sa ma prezint. Ma numesc Gostian Dorica si sunt asistenta medicala cu o experienta vasta. In timpul liber imi place sa gatesc, dar si sa scriu diferite articole pentru cele interesate de anumite subiecte.

De aceea am realizat acest blog. Acest blog este destinat doamnelor si domnisoarelor care vor sa fie la curent cu ultimele tendinte in materie de coafuri, vor sa afle ce masti naturale pot sa foloseasca pentru frumusetea parului. In acelasi timp, voi incerca sa recomand diferite produse pentru par, si aici ma refer la sampoane, balsamuri, aparate de coafat si altele. Nu-i voi uita nici pe domni, insa s-ar putea sa remarcati ca nu voi scrie foarte des pentru acestia. Spun asta deoarece sunt la curent cu foarte multe chestii in materie de tunsori si styling pentru femei, in partea cealalta mai putin.


Sper ca acest mic blog sa va indrume pasii in alegerea tunsorii potrivite, a produselor de par bune si altele. O sa vedeti si exemple, modele de tunsori care arata foarte bine si care sunt recomandate in functie de forma fetei, de tendinte dar si alte aspecte.

Sper ca informatiile de pe acest blog sa va fie utile, astfel incat sa reveniti oricand cu placere.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu